Rättvik

 Bilder från Rättvik i Dalarna.


 Siljans strand


 Mycket välgjord stenmur Siljans strand

 Långbron som är 500 m

 Rättvik kyrka Framme vid långbron
Enastående vackert där.

3 kommentarer:

 1. Vilken underbar header. Det märks minsann att du vet hur en kamera fungerar. Såå vackra bilder från Siljan och Rättvik. Är ju där litet då och då när vi gör utflykter från Falun, där ju min son + familj bor.
  Kul att hitta dig här igen. Jag är ingen flitig skrivare, men lovat att höra av mig när skrivandan faller på.
  Ha det gott och kram
  Eleonora

  SvaraRadera
 2. Tack snälla för din kommentar. Visst är där väl vackert där. Headern blev riktigt lyckad. Dom bilder jag är med på har sonen tagit men, jag har instruerat honom hur bilden skall fotograferas och vilken vinkel, något som väldigt noga är hur ljuset faller. Har både stativ och fjärr till kameran, då kan jag tar bilder på mig själv och den vackra natur, platser jag just då är på. Är ingen flitig skrivare på bloggar heller, en del är försvunna av egen fri vilja och en del säger aldrig något längre, det är du, Pialotta och Fågelperspektiv, är i stort sett er jag har kvar på blogglistan.

  Kram. Har allra bäst Eleonora!

  SvaraRadera
 3. Tack för din hälsning på min blogg. Visst är det så som du skriver. Jag var både lycklig och ledsen där. Älskade huset, men beslutet om skilsmässa togs där. Roligt att se det igen var det i alla fall.
  Kram från
  Eleonora

  SvaraRadera

Kommentar är alltid roligt att få. Tack på förhand ni som skriver just en sådan.