Dagar ur tidens almanacka
Låten Hosianna från Winnerbäcks album Hosianna
Winnerbäck gör låtar med innehåll
i sina texter

Vissa dagar är helt perfekta medan andra 
är mindre perfekta, lite störiga så där som
 dagar kan blir. Inte alltid man vaknar med
samma entusiastiska anda som det man
   somnade till.


Måndag : Kände en varm fläkt när vinden
 omfamnade dagen

Tisdag :  Håller hårt om mina drömmar mellan
 här och där

Onsdag : Städ...... visste redan när det startade
hur dagen efter skulle ter sig

Torsdag : Try to return to a normal state of health
again


Fredagen Är inte här ännu, när den kommer
har den lovat har med sig solen
med  sin strålande höstvärmeLördag-Söndag är ännu inte på ingång
dom två dagar är än så länge utan innehåll!
3 kommentarer:

 1. Det här är avslutande låten på en fantastiskt fin skiva som jag köpte när den kom ut.Och fick den även signerad av honom,hans bästa tycker jag med många fina sånger.På hans senaste konsert jag var på så gjorde han en helt underbar version på denna sång.Som live-artist har han alltid imponerat på mej.Dessutom en sångare som hållt hårt på sin intregritet och inte suttit i TV-soffor och lallat genom åren.Även intrvjuer har han alltid varit återhållsam med.Den ända riktigt intressanta gjorde han för tidningen Situation Stockholm för några år sedan.Säger en hel del om honom tycker jag,han har alltid vurmat för dom mest utsatta i samhället...heder åt en sådan artist......Dagar kommer,dagar går,vissa är bra,andra mindre bra...vi får alla ett pund att förvalta när vi föds, det gäller att få det att förränta sig på ett bra sätt......Trevlig Helg Erika!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara instämma i dina ord om "Lars Winnerbäck" han skiljer sig enormt från övriga i artistvärlden helt klart. Såg några få min med honom hos "Skavlan" för några kvällar sedan, lugnet själv inget märkvärdigt alls, helt normal person som verkligen befinner sig på marken trots sin berömmelse. Låten "Elegi" minns jag när jag hörde den första gången, lika fin den och vilken text sedan, som onekligen säger mycket.

   Det är skillnad på L.W. i förhållande till dom här tonårsidolerna som kommer fram som svampar ur jorden efter regn. Lika snabbt försvinner dom dessa uppsminkade tjejer och killar, klädda som dom kom från en sopstation...ju märkvärdigare ju bättre anser dom som tror sig veta vad som slår i vårt 2015-tal.

   Hur många av dem är kvar på topp, inte många dom försvinner efter första singeln är gjord, Lars Winnerbäck är kvar han, är en annan sorts artist i det ständiga strömmen av nykomlingar i denna så aldrig sinade bransch.

   I kväll eller i morgon ska vi återigen vrida lilla klockan tillbaka...du har inte glömt väl? :)

   Önskar dig en bra Söndag!

   Radera
 2. Kan bara hålla med dig i det du skriver om honom,kvalitet övervinner alltid popularitet....Ja tiden den måste vi alltid hålla reda på,bra du påminde,har så mycket annat att hålla reda på i mitt huvud som ställer till det för tillfället så hade helt glömt bort det :-) Tack för påminnelsen och God Natt Erika :-)

  SvaraRadera

Kommentar är alltid roligt att få. Tack på förhand ni som skriver just en sådan.